Çamlıdere Ortaokulu

Vizyon: Eğitim bölgemizde devlet okulları içinde lider okul olmak.

Misyon: Öğrencileri, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Başlama 08:10 Bitiş 14:20
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Badminton, bocce , futbol, voleybol, Masa Tenisi,Satranç,Dart ve yakar top turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tübitak

WEB - https://camlidereortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şanlıurfa Merkez Çamlıdere Köyü

Kütüphane Kitap Sayısı :650
Öğretim Şekli :Öğretim Şekli :Normal Okulumuz gündüzlü olup,okulumuzda normal eğitim yapılmaktadır. Okulumuzda 4 adet 5.sınıf 3 adet 6 ve 7. sınıf ve 4 adet 8. sınıf bulunmaktadır.

Adres - Şanlıurfa Merkez Çamlıdere Köyü

Ulaşım Öğretmen servisleriyle okula ulaşım sağlanmaktadır. Taşımalı eğitim yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şanlıurfa-Mardin yolu üzerinde 25 km´lik mesafededir.